De prachtige stad in Egypte.

Marsa alam

Het weer in Marsa alam

Average Temperatures
Holiday Weather 0 0 0 29 33 35 37 37 35 31 27 23
Holiday Weather
Hours of Sunlight
Holiday Weather 9Holiday Weather 10Holiday Weather 10Holiday Weather 11Holiday Weather 12Holiday Weather 12Holiday Weather 12Holiday Weather 12Holiday Weather 11Holiday Weather 10Holiday Weather 9Holiday Weather 9Holiday Weather
Holiday Weather

Zoals u hierboven in de grafieken ziet zijn de temperaturen in Marsa alam altijd lekker warm. meer dan 50% van het jaar is het boven de 30 graden in Marsa alam. Mede door dit weer in Marsa alam is het een uitstekende plek voor touristen. Maar ook zeker dat door het weer het koraal beter te zien is, en dit is voor de duikers die naar Marsa alam komen natuurlijk prima.

In heel Egypte zijn de dagen meestal warm of heet, de nachten zijn koel. Egypte heeft slechts twee seizoenen: een zachte winter van november tot april en een hete zomer van mei tot oktober. De enige verschillen tussen de seizoenen zijn de variaties in temperaturen overdag en veranderingen in de heersende winden. In de kustgebieden, temperaturen variŽren van een gemiddelden minimum van 14 C in de winter en in de zomer een van gemiddelde maximum van 30 C.

Temperaturen variŽren sterk in het binnenland en woestijn gebieden, vooral in de zomer, waarop de temperaturen van 7 C 's nachts tot 43 C variŽren gedurende de dag. In de winter zijn de temperaturen in de woestijn minder dramatisch, maar de temperaturen kunnen zo maar eens 0 C 's nachts zijn en zo'n 18 C overdag.

Egypte.nl - vind & boek je vakantie naar Egypte